Waarom het van belang is dat uw
goed gevonden wordt!

Uw online zichtbaarheid vergroten is belangrijk om zorgconsumenten te bereiken. De meeste zorgconsumenten in uw stoel willen daar zo snel mogelijk weer weg. Uw goede instructie over mondzorg gaat aan uw patiënt voorbij. Zorgconsumenten gaan uw deur uit en zoeken op internet naar antwoorden. Dit doen zij op weg naar huis in de trein of op hun tablet voor de buis. Zorg dat uw patiënten de juiste informatie online kunnen vinden.

loop

Speciaal voor o.a. tandarts,
orthodontist en mondhygiënist

Hoe fijn zal het zijn als u als tandarts, orthodontist of mondhygiënist in alle rust uw kennis over mondzorg kunt delen op een moment dat de zorgconsument er ook voor openstaat? Dan kunt u de zorgconsument producten aanbevelen waar u 100% achterstaat, met het doel dat uw patiënten gegarandeerd geholpen zijn.

Lees meer over Mondzorgweb

Website inclusief webwinkel

Om kennis te delen hebt u een goed platform nodig. Een platform dat geschikt is voor tandartsen, orthodontisten en mondhygiënisten. Met een website inclusief webwinkel kunt u de zorgconsument optimaal bedienen. En u kunt uw zichtbaarheid vergroten. De informatie over mondzorg die u deelt op uw website kunt u direct koppelen aan een product in uw webwinkel. De zorgconsument kan ze direct aanschaffen en hoeven niet langer meer zelf op zoek te gaan. U levert goede service zonder dat u daar extra werk aan hebt.

Bekijk onze diensten

Bekijk onze pakketten