Ontzorgen

Wij willen mondspecialisten ontzorgen omdat de focus hoort te liggen op
de behandeling, niet op het onderhoud van de website. De dagen zijn vaak
volgepland met afspraken. Uw belangstelling gaat uit naar
mondverzorging en het directe contact met de zorgconsument, niet naar computerwerkzaamheden. Toch realiseert u zich dat online zichtbaarheid belangrijk is om uw service compleet te maken. Daarom bieden wij een full
service oplossing aan voor mondspecialisten.

Pim Schins

Mijn naam is Pim Schins, oprichter van Mondzorgweb. Na mijn studie technische bedrijfskunde heb ik in grote bedrijven geholpen met het optimaliseren van processen en het waarborgen van de kwaliteit. Het is mijn tweede natuur om te kijken naar hoe het beter kan. Ik kwam in aanraking met specialisten in de mondzorg. Samen hebben we veel van elkaar kunnen leren. De mogelijkheden tot verbetering op gebied van service, profilering en patiënt beleving zijn enorm. Ik vind het fascinerend om oplossingen te creëren met als doel zorgconsumenten te voorzien van goede informatie en producten rondom mondverzorging. Zo is het idee voor Mondzorgweb ontstaan.

Ik help u, samen met het team van specialisten, om uw dienstverlening uit te breiden en uw praktijk online zichtbaar te maken. Daarvoor hebt u geen technische kennis nodig.

Meld u direct aan via het aanmeldingsformulier of bekijk onze pakketten.

pim2

Contact

Staat uw vraag hier niet bij? Neemt u dan gerust contact op via:

Mondzorgweb is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 19.00 uur.