Mondhygiënistenpraktijk de Witte Vrouwen

Wat was de opdracht

Mondzorgweb kreeg de opdracht om een nieuwe website en webshop te maken. Irene en Margreet vertelden welk gevoel en welke boodschap ze wilden overbrengen. De bestaande huisstijl en het logo moesten wel blijven behouden, waarbij de uitstraling van de website meer mocht aansluiten bij het karakter van de praktijk.

Aanpak

Mondzorgweb vertaalde deze eisen in een passend design en ontwikkelde de website en webwinkel geheel naar wens.

Website: ontwerp en productie

Webshop met zelf geselecteerd productassortiment

Schrijven van nieuwe informatie en instructie pagina’s

Professionele fotosessie in de praktijk

Resultaat

“Mondzorgweb ontwikkelde de hele website en webshop in goed overleg en met veel enthousiasme. Het uiteindelijke resultaat mag er zijn en voelt als een goede service naar de patiënt”

Bekijk de live website op www.dewittevrouwen.nl

Wij kozen voor het Standaard pakket.

Vraag en antwoord

3 meest gestelde vragen over onze diensten.

Is mijn praktijk BTW plichtig met een webshop?

Nee, uw praktijk is met een webshop van Mondzorgweb niet BTW-plichtig. Mondzorgweb handelt alles af en dat is in uw voordeel. De webshop verkopen verlopen via Mondzorgweb. U ontvangt wel een beloning als uw patiënten de webwinkel gebruiken om producten te bestellen. Met een uniek spaarsysteem ontvangt u een beloning in de vorm van spaarpunten. U kunt deze punten schenken aan een goed doel, maar u hebt ook de mogelijkheid om met uw punten extra service in te kopen bij Mondzorgweb. Bijvoorbeeld voor praktijk fotografie, extra tekstmodules maar ook interessante aanbiedingen van partners van Mondzorgweb.

Wat zijn de voordelen van een webshop voor mijn praktijk?

Hoe mooi zou het zijn als uw praktijk ook online kan bijdragen aan een gezondere mond? Uw patiënten hoeven niet langer te googelen, maar kunnen online bij hun eigen praktijk terecht.

Een professionele webwinkel waar de patiënt producten kan bestellen die u hen aanraadt. U bepaalt welke producten u wilt aanbieden in uw webshop. Verras uw patiënten door deze unieke service als een van de eerste mondzorgpraktijken aan te bieden. Mondzorgweb neemt al het werk rondom de webwinkel uit handen.

Uw praktijk is met een webshop van Mondzorgweb niet BTW-plichtig. Mondzorgweb handelt alles af en dat is in uw voordeel. U ontvangt wel een beloning als uw patiënten de webwinkel gebruiken om producten te bestellen. Met een uniek spaarsysteem ontvangt u een beloning in de vorm van spaarpunten. U kunt deze punten schenken aan een goed doel, maar u hebt ook de mogelijkheid om met uw punten extra service in te kopen bij Mondzorgweb. Bijvoorbeeld voor praktijk fotografie, extra tekstmodules, e-nieuwsbrief, maar ook interessante aanbiedingen van partners van Mondzorgweb.

Maak online het verschil met een praktijkwebsite van Mondzorgweb.

Full service, wat betekent dat?

Dat u naast de dagelijkse praktijkvoering geen behoefte hebt om in de avonduren aan uw eigen website te werken of producten te versturen, begrijpen wij. U doet waar u goed in bent en Mondzorgweb zet zijn ervaring en deskundigheid voor uw praktijkwebsite in. Dus niet langer zelf inloggen om teksten en plaatjes toe te voegen of te vervangen. Mondzorgweb neemt u het werk rondom de website en webshop uit handen! U geeft uw wijzigingen door en Mondzorgweb past aan, veilig en zonder gedoe.

Contact

Mondzorgweb is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 19.00 uur.