Uw website laten maken
zonder opstartkosten

Website laten maken

Wilt u een website laten maken? Bij Mondzorgweb krijgt u een website volledig ingericht volgens de eisen van deze tijd. Googlevriendelijk, technisch in orde en goed leesbaar op tablet en smartphone. Een website van Mondzorgweb bestaat uit een set pagina’s volledig afgestemd op mondverzorgers zoals onder andere voor tandartsen, orthodontisten en mondhygiënisten. De website wordt ingericht op basis van uw wensen, logo en huisstijl.

pic1

Geïntegreerde webwinkel

Een webwinkel starten of een website laten maken zijn middelen waarmee u advies kunt geven aan zorgconsumenten. Er ontstaat een behoefte bij deze doelgroep. Er is zoveel aanbod, maar wat is nu echt geschikt? Een webwinkel starten schrikt de meeste ondernemers in de zorg af, er komt nogal wat werk en regelgeving bij kijken. Inkoop, beheren van voorraad, verpakken, verzenden van producten, het installeren van online betaalsystemen en BTW aangifte.

Wij nemen alle taken van u over.
Wij leveren de installaties, zorgen voor de inrichting en beheren ook de webwinkel geheel vanuit Mondzorgweb. U bepaalt welke producten in de webshop worden aangeboden. De praktijk wordt met een webshop van Mondzorgweb niet BTW-plichtig.

Het enige dat u moet doen, is een keuze maken uit het assortiment van mondverzorgingsproducten die u wilt gaan aanbieden. Wij regelen de rest.

Spaarprogramma

Wij kennen een spaarprogramma waarbij u punten kunt verdienen op uw webwinkelverkopen. Daarmee kunt u producten en diensten inkopen om uw webdiensten te optimaliseren. Ook is het mogelijk om uw spaarpunten in te wisselen voor een donatie aan een goed doel. Bekijk het aanbod en de uitleg van het spaarprogramma.

pic3
pic2

Onderhoud en service

Dat u naast de dagelijkse praktijkvoering geen behoefte hebt om in de avonduren aan uw eigen website te werken of producten te versturen, begrijpen wij. U doet waar u goed in bent en Mondzorgweb zet zijn ervaring en deskundigheid voor uw praktijkwebsite in.

Mondzorgweb neemt u het werk uit handen. Dus niet langer zelf inloggen om teksten en plaatjes toe te voegen of te vervangen. U geeft uw wijzigingen door en Mondzorgweb past aan, veilig en zonder gedoe. Daarnaast helpt Mondzorgweb u bij het overstappen, beheert uw website, voert software updates uit, neemt al het werk rondom de webwinkel uit handen en zorgt voor een veilige en eigentijdse website die op mobiele telefoons, tablets en computers even goed werkt.

Hosting, email en veiligheid

Wij hosten de website en voorzien u van een of meerdere e-mailadressen. Als u al een website host bij een andere partij, regelen wij de overstap voor u.

marik1

Wist u dat een SSL certificaat veelal verplicht is als uw website werkt met gegevens zoals e-mailadressen, adresgegevens en overige NAW-gegevens? Denk als voorbeeld aan een contact formulier. Mondzorgweb zorgt dat uw website is beveiligd met een SSL certificaat.

Extra opties

Wilt u meer halen uit uw website? Het is mogelijk om extra functionaliteiten aan uw website toe te voegen. U kunt ook hulp vragen aan een van onze specialisten. Wij zorgen ervoor dat uw website optimaal functioneert.

Extra opties
• Praktijkfotografie
• Praktijkfilm
• Teksten laten schrijven
• Google street view
• Zoekmachine optimalisatie
• Koppeling met andere software
• Online agenda integratie


Hebt u specifieke wensen? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee.

Vraag en antwoord

3 meest gestelde vragen over onze diensten.

Is mijn praktijk BTW plichtig met een webshop?

Nee, uw praktijk is met een webshop van Mondzorgweb niet BTW-plichtig. Mondzorgweb handelt alles af en dat is in uw voordeel. De webshop verkopen verlopen via Mondzorgweb. U ontvangt wel een beloning als uw patiënten de webwinkel gebruiken om producten te bestellen. Met een uniek spaarsysteem ontvangt u een beloning in de vorm van spaarpunten. U kunt deze punten schenken aan een goed doel, maar u hebt ook de mogelijkheid om met uw punten extra service in te kopen bij Mondzorgweb. Bijvoorbeeld voor praktijk fotografie, extra tekstmodules maar ook interessante aanbiedingen van partners van Mondzorgweb.

Wat zijn de voordelen van een webshop voor mijn praktijk?

Hoe mooi zou het zijn als uw praktijk ook online kan bijdragen aan een gezondere mond? Uw patiënten hoeven niet langer te googelen, maar kunnen online bij hun eigen praktijk terecht.

Een professionele webwinkel waar de patiënt producten kan bestellen die u hen aanraadt. U bepaalt welke producten u wilt aanbieden in uw webshop. Verras uw patiënten door deze unieke service als een van de eerste mondzorgpraktijken aan te bieden. Mondzorgweb neemt al het werk rondom de webwinkel uit handen.

Uw praktijk is met een webshop van Mondzorgweb niet BTW-plichtig. Mondzorgweb handelt alles af en dat is in uw voordeel. U ontvangt wel een beloning als uw patiënten de webwinkel gebruiken om producten te bestellen. Met een uniek spaarsysteem ontvangt u een beloning in de vorm van spaarpunten. U kunt deze punten schenken aan een goed doel, maar u hebt ook de mogelijkheid om met uw punten extra service in te kopen bij Mondzorgweb. Bijvoorbeeld voor praktijk fotografie, extra tekstmodules, e-nieuwsbrief, maar ook interessante aanbiedingen van partners van Mondzorgweb.

Maak online het verschil met een praktijkwebsite van Mondzorgweb.

Full service, wat betekent dat?

Dat u naast de dagelijkse praktijkvoering geen behoefte hebt om in de avonduren aan uw eigen website te werken of producten te versturen, begrijpen wij. U doet waar u goed in bent en Mondzorgweb zet zijn ervaring en deskundigheid voor uw praktijkwebsite in. Dus niet langer zelf inloggen om teksten en plaatjes toe te voegen of te vervangen. Mondzorgweb neemt u het werk rondom de website en webshop uit handen! U geeft uw wijzigingen door en Mondzorgweb past aan, veilig en zonder gedoe.

Contact

Mondzorgweb is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 19.00 uur.